Kalustettu asunto Oulussa

Sairaalarinne A10

Sairaalarinne A10 

Uusi KALUSTETTU kaksio erinomaiselta paikalta lähellä kaikkea, jossa majoittuu jopa 4 henkilöä. Tämä erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu kerrostalokoti sijaitsee Kontinkankaan uudella asuinalueella Oys:n ja Kastellin monitoimitalon läheisyydessä, keskustaankin vain 2 km. Huoneistolla on todella iso lasitettu länsiparveke.

Asuntoon on valittu laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja mm. kestävä/tyylikäs vinyylilattia, lasiseinä saunassa, pilarikiuas, laadukkaat laatoitukset, rosterikoneet, induktioliesi ja integroitu mikro.

Huoneisto on kalustettu täysin valmiiksi kodiksi. Kaikki huonekalut, tekstiilit, koneet, astiat ja kalusteet ovat uusia. Varustelu on todella kattava. Makuuhuoneessa kaksivuodepaikkaa ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva.

Huoneet ovat toimivia ja arkea palvelevia. Kauniissa kylpyhuoneessa on tyylikkäät laatoitukset ja saunan lasiseinä tarjoaa avaruutta ja arjen luxusta ja pilarikiukaasta upeat löyöyt. Säilytystilaa löytyy mukavasti kaapistoista.

Kontinkankaan asuinalue tarjoaa mahtavat ulkoilumaastot ja paljon tekemistä. Lähistöllä on koulut, päivähoitopaikat ja monenlaiset liikuntamahdollisuudet.

Parkkihalli vieressä mahdollistaa auton säilytyksen.

MINIMIVUOKRAUSAIKA ON VIIKKO – 500 EUROA

KUUKAUSI – 1450 EUROA

Pidemmistä vuokrauksista voidaan sopia erikseen.

YHTEYDENOTTO

Antti Ronkainen
+358 400 585 916

Seuraa meitä Instagramissa!

3 + 4 =