Kalajoen Aurinkoranta

Luotettavaa majoitusta Kalajoella 24/7 Palvelulla

Kalajoen Aurinkorannan huoneistot ovat rantatörmällä aivan kylpylän kupeessa. Palvelut 200 m säteellä. Kun vuokraatte suoraan omistajalta ilman välikäsiä, saatte aina parhaan hinnan ja 24/7 palvelun. Hinta sisältää aina liinavaatteet valmiiksi pedattuina, pyyhkeet, ilmaisen pysäköinnin ja loppusiivouksen.

Kalajoen Aurinkoranta B2

Uusi tyylikäs ”paritalomainen huoneisto”, 58 m² aivan Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä rantatörmällä. Sisäänkäynti suoraan ulkoa, joten sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille ja liikunrajoitteisille.

  • Huoneistossa on vuodepaikkoja kuudelle – kaksi alhaalla ja neljä erillistä sänkyä ylhäällä.
  • Tilat sopivat erinomaisesti niin kahdelle, kuin kuudellekkin. Iso lasitettu parveke on yksi lisähuone, kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle ja omassa saunassa upeat jälkilöylyt.

Kalajoen Aurinkoranta C1

Uusi tyylikäs ”paritalomainen huoneisto”, 58 m² aivan Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä rantatörmällä. Sisäänkäynti suoraan ulkoa, joten sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille ja liikunrajoitteisille. Tämä huoneisto sijaitsee aivan kylpylän vieressä, joten kaikki palvelut ovat vieressä, mm. seikkailupuisto ja ranta 200m, kauppakeskus ja safaritalo 300m, Jukupark ja kylpylä 100m ja ravintolat 50-200m.

Kalajoen Marina Apartment, asunnot Kalajoella.

Kalajoen Marina Apartment

Upea uusi merenrantahuoneisto aivan Hiekkasärkien keskustan vieressä.

  • Vuonna 2022 valmistunut uusi huoneisto aivan meren rannalla, huoneistossa on lasitettu parveke merelle päin, jossa ihana lämmin poreamme aina valmiina sekä oma sauna ja autopaikka. Parvekkeelta on matkaa mereen noin 50 m, eikä välissä ole mitään esteitä. Hiekkadyynit ovat kokoajan läsnä.
  • Hiekkasärkkien keskustaan on noin kilometri ja seikkailupuisto Pakkaan 500 m. Golfkenttä on 300 m päässä.

YHTEYDENOTTO

Antti Ronkainen
+358 400 585 916

Seuraa meitä Instagramissa!

8 + 5 =